Hirdetés

Borderlands: The Pre-Sequel - végigjátszás fenékkel

|

A Pre-Sequel kevés újítása közül úgy tűnik, az alacsony gravitációból adódó lehetőségek mozgatták meg a legtöbb ember fantáziáját, méghozzá olyannyira, hogy egy különleges kihívást is felépítettek rá.

Hirdetés

Kiváló szórakozás valamilyen speciális szabály hozzáadásával nehezebbé tenni egy játékot, és mint kiderült, nincs ez másképp a Borderlands: The Pre-Sequel esetében sem. Egy játékos úgy döntött, megpróbálja végigvinni a játékot úgy, hogy a lehető legritkább esetben használ bármilyen fegyvert, aktív képességet, vagy közelharci támadást. Legfontosabb eszköze a „butt-slam”, avagy az, hogy földhöz veri a fenekét. Mi bezzeg annak ellenére sem kaptunk csokit szüleinktől, hogy rendszerint földhöz vertük a seggünket.

Ezt a csodálatos eszközt a Pandora holdjának viszonylag gyenge gravitációs mezője biztosítja a játékosoknak. A téma szempontjából mókás, hogy az illető Moonswirl Butts néven töltögeti fel a YouTube-ra, hogyan halad ezzel a speciális megkötéssel a legújabb Borderlandsben.

Tanácsai szerint az olyan ellenfeleket, amik nem szállnak le a földre, lehetőség szerint kerüljük, az olyan bossokat viszont, akiket nem lehet sebezni a butt-slam képességével, lelőhetünk a hagyományos fegyverekkel is. Emellett közelharci támadást is csak a „küzdj az életedért" fázisban ér használni.

Moonswirl Butts elkötelezettsége figyelemre méltó, még egy külön karakter-buildet is kidolgozott, amelyben összegyűjtötte azokat a képességeket, amik a leginkább segítik őrült küldetésében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)