Hirdetés

Borderlands - újra működik a multiplayer

|

Sokat kellett rá várni, de a Borderlands végre örökre maga mögött hagyhatja a már lekapcsolt GameSpy szolgáltatást. Helló, Steamworks!

Hirdetés

Nagyjából egy hete a Resident Evil 5 és a Dead Rising 2 a Games for Windows Live támogatástól vált meg, hogy Steamworksös játékként továbbra is minden funkcióját élvezhessük, most pedig a Borderlands átállása ért a végéhez.

Július végén érkezett a bejelentés, hogy a Borderlands Steamre költözik, de a többjátékos mód a mai napig elérhetetlen volt (hivatalosan, persze aki nagyon akarta, az megoldotta máshogy). A Gearbox egy tweetben közölte, hogy az átállásnak vége, élnek az új szerverek, így mostantól újra játszhatunk barátainkkal co-opban. Vagy idegenekkel, akár. Akinek dobozosan van meg a játék, ne felejtse el aktiválni a Steamen, ehhez itt találtok segítséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)