Hirdetés

Borderlands 2: 1,25 millió előrendelés világszerte

|

Jelenleg úgy tűnik, a játékosok nagyon bíznak a folytatásban, és már az előrendelések olyan darabszámot mutatnak, amit más játékok összes eladásban néha el sem érnek.

Hirdetés

A Borderlands 2 nem az a játék, ami csendben készülget a háttérben, aztán hirtelen durran egy nagyot, hiszen a net keresztbe-kasul tele van a róla szóló infókkal, hol a képességfát ismerhetjük meg, hol egy fegyvert, egy kasztot, vagy hasonlókat. Nem tudni, hogy melyik a jobb stratégia, ha homály fedi az adott cím részleteit, mint például a GTA V esetében, vagy pedig nyakra-főre kapjuk az új információkat, mint a Borderlands 2-nél. Most például éppen azt tudhattuk meg, hogy a tengerentúlon eddig 800.000 játékos rendelt elő, míg világviszonylatban 1,25 millióan.

Ebből a számból leginkább az Xbox 360-as előrendelések veszik ki a részüket 60 százalékkal, ezt követi a PS3 30 százalékkal, és 10 százaléknyi azon PC-sek száma, akik nem bírtak magukkal és már megrendelték a játékot. Becslések szerint az első héten a pre-order számot is belevéve az összesítésbe, körülbelül 1,5-1,6 millió fog elkelni az első héten, ami lényegesen több, a 2009-ben megjelent első rész esetében, ahol ez a szám 400.000 volt. A jelentős növekedés valószínűleg a 2K által folytatott agresszív kampánynak köszönhető, és ha figyelembe vesszük, hogy a becslésekben nincs benne a Steames eladás, ahonnan a legtöbb PC-s fogja beszerezni a Borderlands 2-t, akkor akár 2 millió felett is lehet az első héten eladott példányszám.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)