Hirdetés

Boreal Alyph - újabb gameplay videót kapott a rajongói Half-Life 3 játék

|

Közel negyedórán keresztül nézhetünk bele, hogy egy garázsprojekt milyennek képzeli el a Half-Life 3 játékmenetét.

Hirdetés

Bár úgy tűnik, hogy a Valve ismét nekilátott játékot fejleszteni, mégsem áltatjuk magunkat azzal, hogy el fogják készíteni a Half-Life 3-at, erről már lemondtunk. A rajongók azonban nem adták fel, a Boreal Alyph névre keresztelt rajongói kezdeményezés például egy nem hivatalos Half-Life 3-nak felel meg és azon a sztorin alapul, amit az eredeti játék írója, Marc Laidlaw szivárogtatott ki. 

Hirdetés

Pár hónapja már láthattuk mozgásban a projektet, most azonban hosszabban is belenézhetünk abba, hogyan halad a fejlesztés. Fontos, hogy noha a videó a Boreal Alyph legutóbbi buildjéből mutat gameplay-t, ez még nem a végleges változat, amit hűen tükröznek a helykitöltő elemek is. Éppen ezért nem szabad ez alapján messzemenő következtetéseket levonni, csupán ízelítőt kaphatunk abból, hogy a Keep Away From Fire csapat hogyan képzeli el a Half-Life 3-at. 

Mit gondoltok róla? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)