Hirdetés

Borongós hangulatú soulslike játék készül a Pinokkióból

|

A frissen bejelentett Lies of P olyan, mintha a klasszikus mesehőst átpakolnánk a Bloodborne-ba.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg a Disney meséiből ismerik Pinokkiót, a fabábut, akinek megnőtt az orra, ha hazudott, és valódi kisfiú akart lenni, ám a karaktert valójában egy olasz író, Carlo Collodi alkotta meg még a 19. században. Láttunk már olyat, hogy valakik alaposan újragondoltak gyerekmeséket, és komor hangulatú, meglepően sötét kalandot alkottak meg végül egy alapvetően családbarát alapanyagból, és most úgy tűnik, a jövőben Collodi fabábuját is egy ilyen jellegű címben láthatjuk majd viszont.

Hirdetés

A napokban ugyanis bemutatkozott a Lies of P című, soulslike kalandnak beállított alkotás, amit a klasszikus mesehős inspirált. Az első trailerben látottak alapján a játék világa kifejezetten hasonlít a Bloodborne-ban látott gótikus környezethez, és az egész videó hangulatán érződik, hogy ez valószínűleg nem egy könnyed gyerekmese lesz.

A Lies of P-n egyébként a Round8 Studio dolgozik, és helyet kap benne egy hazudós játékmechanika, amelynek köszönhetően főhősünk szavai közvetlenül hatással lesznek a történetre. A játék egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, de azt már tudni, hogy PC-n, PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en és Series S-en lesz játszható.

Hogy tetszik? Ti is éreztétek a Bloodborne-hangulatot a videó nézése közben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)