Hirdetés

Borotvaélen - Premier előtti GameStar, PC World filmvetítés!

|

Gyertek velünk február első napján a 2012-es GameStar vetítéssorozat nyitányára.

Hirdetés

Kíváncsiak vagyunk, hogy mikor sikerül Sam Worthingtonnak kitörnie az "avatáros srác" skatulyájából, főként úgy, hogy a tervbe vett folytatásokra is aláírt. Az egyre többet foglalkoztatott ausztrál színészt legközelebb, egészen pontosan február első napján egy börtönből szabadult egykori zsaru szerepében láthatjuk a Borotvaélen című filmben, amint épp a a Manhattan szálló egyik felsőbb emelete magasságában körbefutó peremről készül a mélybe vetni magát. Legalábbis első pillantásra így tűnik, hiszen a háttérben ennél sokkal komolyabb dolgok zajlanak, például minden idők legnagyobb gyémántrablása.

A PRO Video Film szervezésében 2012. február 1-én, 19:00 órától a Duna Plázában megrendezésre kerülő mozivetítésre bárki jelentkezhet, aki ír egy e-mailt a mozi@gamestar.hu e-mail címre nevével, e-mail címével, és hogy egy vagy két főre szeretne helyet foglalni. Fontos, hogy tárgynak a következőt adjátok meg (idézőjelek nélkül): "Borotvaélen - GS vetítés". Jelentkezni 2012. január 27., péntek délig lehet, a visszaigazoló e-mailt pedig hétfő délután kapjátok meg. Aki esetleg nem kapna, az se keseredjen el, mert ha valaki, aki felkerült a listára mégsem jön el, a helyszínen lévőkkel töltjük fel az üres helyeket, tehát mindenképpen érdemes eljönni.

Szervező: PRO Video Film

Vetítés időpontja: 2012. február 1., 19:00 óra (Regisztráció 18:00 órától)

Helyszín: Duna Pláza (1138 Budapest, Váci út 178.)

Részvétel: Két személyre, ingyenes, regisztrációhoz kötött

Regisztráció: E-mail a mozi@gamestar.hu-ra névvel és e-mail címmel (legyen benne, hogy egy vagy két fő részére kéritek a regisztrációt). Fontos, hogy a mail tárgymezeje ez legyen - Borotvaélen - GS vetítés

E-mail küldési határidő: 2012. január 27. péntek 12:00

Visszaigazolás: 2012. január 30. hétfő délután (aki nem kap e-mailt sajnos nem került fel a listára)

Mindenképpen jöjjön el az is aki nem kap válasz e-mailt hétfőn, mert a szabad helyeket azokkal töltjük fel, akik a helyszínen lesznek!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)