Hirdetés

Bőrpofa bemutatkozik - A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet olvasói ismertető

|

Minden sztorinak van egy kezdete. A mostani a híres amerikai láncfűrészes gyilkos történetét meséli el, nem a megszokott formában.

Hirdetés

Nem is tudom, hogyan kezeljem ezt a filmet, mert nem remake, hiszen ezt a sztorit ilyen formában még nem dolgozták fel ezelőtt, viszont sok jelenet visszaköszön belőle a régi részekből, ezek közül is például az első ’74-esből. A történet szerint a testvérpárt besorozták a vietnámi háborúba, így elindulnak a bázis felé barátnőikkel együtt, azonban a fiatal, szőke srác bátyjával ellentétben nem akar Vietnámba menni, így az a terve, hogy megszökik Mexikóba.

Útjuk során baleset éri őket és balszerencséjükre összetalálkoznak az újonnan „kinevezett” helyi seriffel, aki jobban szereti fogságba ejteni a vendégeit, mint segíteni rajtuk. Azonban neki csak a szája nagy, a tényleges gyilkosságokat a hústorony Thomas Hewitt végzi, aki egy mészárszéken született és dolgozott is. A gyilkolás művészete a kezében van, és senki nem jár jól, aki találkozik vele. Ezután következnek az ötletes macska-egér játékok bőrpofa, a sheriff és a fiatalok között.

Az olvasói ismertető folytatása a CineStar honlapján olvasható tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)