Hirdetés

Borral gratulált a Sony fejese a Halo Infinite megjelenéséhez

|

Shuhei Yoshida gesztusa is jól mutatja, hogy csak azért, mert a két cég egymás riválisa, nem muszáj lesüllyedniük a fanboyok színvonalára.

Hirdetés

Számos alkalommal demonstrálták már a játékipar szereplői, fejlesztők, kiadók és konzolgyártók képviselői, hogy egymással és egymásról a legextrémebb eseteket kivéve mindig a tisztelet nyelvén beszélnek. Ez persze nem zárja ki, hogy alkalmanként oda ne szúrjanak egymásnak, de az egészséges versengésbe ennyi bőven belefér.

Amikor pedig hosszas fejlesztést követően megjelenik egy-egy nagyobb kaliberű játék, akkor jellemzően a konkurencia gratulációja sem várat sokáig magára. Annak idején például a Remedy és a Naughty Dog udvarolta körbe egymást, az előbbi az Uncharted 4: A Thief's Endet magasztalta, az utóbbi pedig a Quantum Breaket illette dicsérettel.

Hirdetés

Ez alkalommal a Sony Worldwide Studios két évvel ezelőtt lemondott elnöke Shuhei Yoshida gondolta úgy, hogy nem elég egy tweetre adott válaszban gratulálnia a Halo Infinite rajtjához, hanem jókívánságait még egy palack 2017-es roséval is megfejelte a Provence-i AIX pincészet terméséből. Történt ugyanis, hogy egyazon étteremben vacsorázott a két társaság, Yoshida pedig átküldte a finom nedűt a zöldek csapatának.

Erről az Xbox Game Studios marketingigazgatója, Aaron Greenberg tett közzé egy képet a Twitteren, és természetesen meg is köszönte Yoshidának az ajándékot, aki pillanatnyilag a PlayStationnel együtt dolgozó független fejlesztők projektjeinek segít szárba szökkenni. Biztosak vagyunk benne, hogy Greenbergék valamilyen formában viszonozni fogják a gesztust, amikor napvilágot lát a Sony következő nagy játéka, a 2022. február 18-ára kiírt Horizon Forbidden West.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)