Hirdetés

Egy vagyonért kelnek el az utolsó NES Classic Mini konzolok

|

Miután a Nintendo leállította a NES Classic Mini gépek gyártását, azok szörnyen magas áron kelnek el az internetes árveréseken.

Hirdetés

A NES Classic Mini igazi kincs volt a nosztaligázni vágyó Nintendo rajongóknak, hiszen 30 közkedvelt játékot is tartalmazott a gép, ami a bővíthetőség hiánya miatt ugyan nem kifejezetten sok, a vásárlók ennek ellenére tarolták le a boltok polcait, és tüntették el az összes retro konzolt.

A hatalmas siker ellenére a Nintendo mégis leállította a Mini gyártását, és ebben a hónapban érkeztek meg az utolsó szállítmányok a boltokba. A Nintendo röviden úgy nyilatkozott a döntéssel kapcsolatban, hogy a NES Classic Mini konzolt nem egy hosszútávú terméknek szánták, azonban a nagy kereslet miatt még néhány extra szállítmánnyal hozzácsaptak a tervezetthez.

És meg is érkeztünk a jelenbe, ahol a boltok polcain és az internetes áruházak oldalain is csak a NES hűlt helyét láthatjuk. Pont emiatt ment fel a konzol ára az olyan aukciós weboldalakon, mint az eBay, ahol átlagosan 325 dolláros áron kelnek el, ami az eredeti ár több mint ötszöröse. A gyártás leállításának bejelentésének napján, április 13-án percenként két NES talált gazdára az előbb említett aukciós oldalon.

Nektek sikerült még beszerezni egy NES Classic Minit a gyártás leállítása előtt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)