Hirdetés

Borzongató új traileren a Five Nights at Freddy's: Security Breach

|

A horrorszéria legújabb darabja már PlayStation 5-re is meg fog jelenni.

Hirdetés

Hamarosan tovább folytatódik a Five Nights at Freddy's franchise, amely legújabb játéka lesz a széria első új generációs konzolra, vagyis ebben az esetben PlayStation 5-re megjelenő darabja. A Five Nights at Freddy's: Security Breach legutóbb tavaly szeptemberben kapott egy rövidebb teasert, viszont a legutóbbi State of Play livestreamben a Sony egy hosszabb videóban mutatta be a horrort.

Az új gameplay videóból kiderül, hogy a Security Breach-ben a fejlesztők eltértek a megszokott formátumtól, és a kamerák kapcsolgatása helyett belső nézetben fedezhetjük fel a hátborzongató helyszíneket. Freddy Fazbear és társai tehát visszatérnek, és jó szokásukhoz hűen bizarr módon ijesztőek lesznek, ahogy a főszereplő biztonsági őr arcába másznak.

Hirdetés

Videón az élmény:

A Five Nights at Freddy's egylőre pontos megjelenési dátumot nem kapott, még valamikor idén debütál PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)