Hirdetés

Rajtunk múlik, hogy mi lesz a Surgeon Simulator készítőinek új játéka

|

A csapat olyan játékokkal szórakoztatott eddig minket, mint az I Am Bread és a Surgeon Simulator és mi dönthetjük el, hogy legközelebb mivel jelentkezzenek.

Hirdetés

A Bossa Studios hamarosan három ingyenes prototípust is közzétesz majd (mindegyik állatos témájú), és ránk bízza a döntést, hogy mit szeretnénk, melyiket készítsék el legközelebb. A stúdió most egyenként is bemutatta az ötleteiket, amelyek közül valószínűleg mindegyiknek lenne rajongótábora.

Hirdetés

Október 30-tól kezdve letölthetjük a projekteket, amelyek közül az első a Pigeon Simulator: ebben a játékosoknak egyedül vagy kooperatívan a lehető legtovább kell túlélniük - és szemétkedniük - szárnyas veszedelmekként. A második, a Trash Bandits egy co-op móka lesz és szemétgyűjtő rókákat irányítva versenyezhetnek abban, hogy ki tudja a legtöbb szemetet felhalmozni. A harmadik az I Am Fish nevet kapta, amely a készítők szerint "nevetségesen nehéz és veszélyesen addiktív", mivel egy félelmet nem ismerő aranyhal képében kell "csapdákon, próbákon és gyötrelmeken" keresztül megpróbálni visszatérni az óceánba. A leírás mellett van már az ötletekhez egy rövid kedvcsináló is: 

Ezen a linken keresztül tölthetitek majd le a prototípusokat. Számotokra melyik elképzelés tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)