Hirdetés

A botrányok ellenére tör fel az SCi

|

A Tomb Raider: Legend és a Hitman: Blood Money egyaránt várakozáson felül teljesített, így aztán a londoni SCi játékkiadó a június 30-án zárult pénzügyi évéről viszonylag kellemes adatokkal szogált. A Tomb Raider legújabb része eddig 2,9 millió példányban talált gazdára az összes platform eladásait figyelembe véve. A Hitman: Blood Money-ból eddig másfél millió példányt adtak el. A cégnek ez az első olyan éve, ami az Eidos felvásárlása utáni helyzetet tükrözi. Várakozásaik szerint sikerül elérni a 25 millió angol font nyereséget, mindemellett azonban a tőzsde nagyobb képviselői már többször is felemlegették, hogy a siker nagyrészt annak köszönhető, hogy a vállalat kulcstermékei az ígért időpontban sikeresen megjelentek. Az Eidos annak idején főként amiatt veszített reputációjából, hogy játékai többször is halasztva jelentek meg. Az SCi jövőre 19 játékot jelentett be eddig, szemben az erre az évre korábban bejelentett kilenccel. A sikerekre tehát valóban nem voltak hatással a Battlestations: Midway és a Joint Task Force körül kirobbant botrányok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)