Hirdetés

Boulder Dash - Boldog 25. születésnapot!

|

Ahogy fejlődik az internet és a technológia, úgy kerülnek elő hatalmas régi sikerjátékok. S a böngészőnkben játszhatunk velük.

Hirdetés

A Boulder Dash egykori arcade változatának mostani konverziója még sok év távlatából is igen jó szórakozást nyújt. S mindemellett a réges-régi klasszikus a 25. születésnapját is ünnepli, így aztán ideje megemlékezni róla.

Az újfajta technológia kapcsán igyekszünk majd beilleszteni ide a játékot, hogy egyből, a hírből elérjétek majd - mivel felújításról van szó, a grafika és a hangok eredetiek.

Azt hiszem ez önmagában is egy újdonság a GSO életében és nagyon jó játékot kívánunk mindenkinek a Boulder Dash eredeti, arcade változatának felújításához. ja és boldog születésnapot Boulder Dash!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)