Hirdetés

Bound By Flame - démondom, hogy magyar

|

Elkészült a Bound By Flame fordítása, így a démonokat végre magyar csatakiáltásokkal irthatjuk.

Hirdetés

Jó hír mindazoknak, akik a középszerű megoldások ellenére kedvelték a Focus Home Interactive és a Spiders Studios akció-szerepjátékát, hogy Teomus elkészült a Bound By Flame magyarításával, amely nem különösebben meglepő, hiszen a csapat korábbi játékait (Mars: War Logs, Of Orcs and Men) is neki köszönhetően élvezhetjük az anyanyelvünkön.

A fordítónak nem volt könnyű dolga, hiszen a Bound By Flame szövegei szóközök nélkül több mint 600 ezer karaktert és 11 ezer sort tartalmaznak, de végül sikerrel járt és a mindösszesen 915 KB-ot felölelő honosítás már tölthető, verziótól függetlenül. Teomus mindenesetre felhívja a figyelmeteket, hogy figyelmesen olvassátok el a telepítőben leírtakat.

Köszönjük a fordítást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)