Hirdetés

Bound By Flame trailer - démon leszel, vagy ember?

|

A szerepjátékokon edződött Spiders fantasy-témájú akció-RPG-vel szeretne berobbanni a köztudatba.

Hirdetés

A Spiders Games olyan játékokkal lepte meg a játékostársadalmat a múltban, mint a Mars War Logs, az Of Orcs and Men vagy a The Testament of Sherlock Holmes, most azonban komolyabbra vették a figurát és az újgenerációra is érkező Bound By Flame című akció-szerepjáték képében szeretnének bizonyítani.

A Bound By Flame koncepciója kifejezetten ígéretes: a főhősünket egy tűzdémon szállta meg, amely alaposan megnehezíti a dolgát. Ha igénybe veszi a démon elemi erejét, akkor az élősködő lény a hatalomért cserébe szépen lassan elemészti a lelkét, tehát a játékosnak folyamatosan döntenie kell: vagy használja a pokoli erőt és maga is démonná válik vagy sima emberként harcol, ami persze sokkal nehezebbé teszi a játékmenetet. A Spiders szerint ez a kettősség hatására folyamatosan változik a környezet is, sőt a történet is sokféleképpen alakulhat.

A Focus Home Interactive kiadott egy vadonatúj trailert (fent), amely két és fél percben megpróbál elmesélni mindent a játékról. Megismerhetjük a sztorit, a kidolgozottságot, a harcrendszert, a karaktereket, az ellenfeleket és még a tartalomkreálást is.

A Bound By Flame várhatóan még idén megjelenik PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és Xbox 360-ra (az Xbox One verzióról még nem esett szó).

Nektek hogy tetszik a projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)