Hirdetés

Bővül a Grand Theft Auto V története, jön a GTA Online új frissítése

|

Két felvonásban mesél új sztorikat a Grand Theft Auto Online: Los Santos Drug Wars.

Hirdetés

Közel tíz évvel a megjelenés után, annak ellenére, hogy már köztudottan készül az új rész, nem hagyja magára a Grand Theft Auto Online-t a Rockstar Games. Eljött egy újabb nagy frissítés ideje: a december 13-án élesedő Los Santos Drug Wars megismertet velünk egy új történetszálat, ami több részen át bontakozik majd ki.

Ezúttal Blaine County felé kell vennünk az irányt, ahol Ronnak és néhány hozzá hasonló rosszéletűnek segíthetünk Los Santos drogellátását biztosítani, miközben hippik és motorosok próbálják megkaparintani készleteinket.

Hirdetés

Érkeznek természetesen új járművek, küldetések és kísérleti újdonságok is, valamint készülődhetünk az ünnepekre. A lövöldözés mellett egy új biznisz menedzselésének feladatát is elvállalhatjuk.

További részletek később érkeznek majd, addig is csináljatok egy kis helyet, vagy telepítsétek újra a játékot, ha van hozzá kedvetek.

A Los Santos Drug Wars a GTA Online PC-s, PlayStation 4-es, PlayStation 5-ös, Xbox One-os és Xbox Series X|S-es változatához lesz elérhető.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)