Hirdetés

Bővült a Steam Remote Play Together, már Steam se kell feltétlenül mindenkinek a multizáshoz

|

Elég lehet immár egy fiók is, ha az Overcookedban kettesben akarjuk magunkra gyújtani a konyhát.

Hirdetés

Bétában immáron Steam fiók nélküli játékost is beinvitálhatunk Remote Play Togetherön keresztül multizni - jelentette be a héten a Steam.

Steam nélkül élő barátunknak elég ehhez csupán a Steam Link alkalmazást telepítenie, amit akkor is meg tud tenni, mikor megkapja tőlünk a Steamből kimásolt linket. Másik szükséges feltétele becsatlakozásának, hogy Windowson, iOS-en, Androidon vagy Raspberry Pin próbálkozzon, illetve persze az is, hogy maga a játék egyike legyen a Steam azon több ezer couch vagy osztott képernyős co-op és multis címének, ami támogatja a Remote Play Together funkciót.

Hirdetés

Ez utóbbiakat a platformon is leszűrhetjük természetesen, de íme néhány példa: A Way Out, Brawlhalla, Stardew Valley, Overcooked 2, NBA 2K21, Mortal Kombat 11, és így tovább, és így tovább.

A dolog hátulütője, hogy egyszerre csak egy ember játszhat velünk Steam nélkül, nagyobb virtuális csoportosulásokhoz a többieknek már regisztrált fiókkal kell nyúznia a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)