Hirdetés

Bowserék megint felszaggatják a pályát a Mario Strikers: Battle League-ben

|

Visszatér a Nintendo focira épülő játéksorozata, a Mario Strikers: Battle League pedig pont olyan durva lesz, mint az elődei.

Hirdetés

A Nintendo korábban nem fedte fel minden lapját azzal kapcsolatban, milyen játékfelhozatalra számíthatnak tőlük idén a Switch-tulajdonosok, a késő esti Nintendo Direct alatt viszont elárultak egy-két újdonságot már korábban bejelentett címekről is, ahogy lelepleztek teljesen új játékokat is. Ezek között ott volt a Mario Strikers: Battle League is, ami sok meglepetést ugyan nem tartogatott, de így is rendkívül jó mókának tűnik.

A Gamecube-on debütált, majd a Wii-n is visszatért sorozatban focira hajazó játékot játszanak a Mario-játékok különböző szereplői, akik egyébként teniszben, vagy éppen golfban is össze szokták mérni a tudásukat.

Hirdetés

A szériát Switchre hozó Mario Strikers: Battle League a játékmenet tekintetében a korábbi epizódokban látott játékelemekre épít, így a labdát megszerezhetjük különböző tárgyakkal (amik hasonlóak a Mario Kart szívatásaihoz), vagy úgy, hogy az ellenfeleinket egyszerűen ellökjük a játékszer közeléből. Emellett Super Strike lövéseket is használhatunk, amik egyfelől eltakaríthatják az útból az ellenfél játékosait, másrészről a kapuba találva nem egy, hanem két pontot érnek.

Hosszú távon az teheti majd szórakoztatóvá a Mario Strikers: Battle League-et, hogy karaktereink statisztikáit testre szabhatjuk különböző felszerelési tárgyakkal, illetve számos multiplayer módban is megmérettethetünk. Így egy Switch konzolon akár nyolcan (két négyfős csapatban) pörgethetjük a gólzáport ígérő focimeccseket, illetve online is kiállhatunk mások ellen, sőt, akár egy klub tagjaként is megpróbálhatunk a ranglista élére állni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végül megtudtuk a játék megjelenési dátumát is, ez június 10-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)