Hirdetés

Készül a BPM, ami olyan, mint a Doom és a ritmusjátékok szerelemgyereke

|

Ha mindig is szerettél volna pörgős metálra mindenféle ocsmányságot feltrancsírozni, akkor ez a játék kifejezetten neked készült.

Hirdetés

Noha a ritmusjátékok zsánere már messze nincs a csúcson, és a Guitar Hero-s hangszerek is kezdik megadni magukat, azért akad néhány cím, ami tovább viszi a  műfaj fáklyáját. Most egy újabb készülő játék, a BPM: Bullets Per Minute is a muzikálisabb közönségre számít, noha egészen rendhagyó módon áll a zenei megközelítéshez.

Hirdetés

A BPM kifejezés a zenében a percenkénti leütésszámot jelenti, azaz ezzel határozzák meg egy adott mű tempóját. Nem véletlenül választották ezt a címet az Awe Interactive fejlesztői játékuknak, ugyanis a kifejezetten Doomra hajazó FPS-ben az lesz a lényeg, hogy az ellenfeleinket a zene ritmusára tegyük el láb alól. Ez azt jelenti, hogy ha megfelelő ütemben lövünk, ugrunk és térünk ki, azzal előnyhöz jutunk, viszont ha nem figyeljük az ütős rock diktálta tempót, akkor gyorsan elvérezhetünk az ellenfelek áradatában. Ebben az előzetesben egy viszonylag jó képet kaphattok arról, hogy mi várható a játéktól:

A Steamen már kívánságlistára tehetitek a BPM-et, emellett jó pár infót is megtaláltok róla, ha felkeltette az érdeklődéseteket. A megjelenésre az előzetes tanúsága szerint nyáron számíthatunk PC-re, majd valamikor a tél folyamán konzolokra is landol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)