Hirdetés

Braben az Elite jövőjét ecseteli

|

David Braben, az Elite híres designere egyszerre nem csak egy, hanem két Elite folytatást is tervez: az egyik egy single player játék lesz, a másik egy MMO.

Hirdetés

Az első Elite 1985-ben jelent meg többek között Commodore 64 és ZX Spectrum, illetve az akkori PC-s gépekre is. Braben azóta több folytatást is készített, ám jelen pillanatban egy egészen más jellegű játékon, egy politikai thrilleren dolgozik, melynek The Outsider lesz a címe. Mivel ezt a projectjét még csak most kezdte el, ezért ez a két Elite játék igen, igen távlati terv...
Mindenesetre érdekesség, hogy lesz multiplayer single Elite-ben is, csak több tízezer játékos helyett "több tíz" mérheti itt össze tudását. :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)