Hirdetés

Braid - Elérhető a zenei anyag

|

Az időmanipuláló platformer egyig legnagyobb erőssége annak zenei anyaga. Ez került most fel a netre.

Hirdetés

Pár hete az Xbox Live felhasználókon túl már a PC-s tábor is nyüstölheti a Braid csodáját, mivel a játék a közelmúltban az öreg platformra is megérkezett. Óriási meglepetést persze nem okozott, hiszen a Microsoft konzolján már megismerhettük az agyrepesztő fejtörőket, az időmanipulálás lehetőségeit, és azt a varázslatot, amit a Braid zenéjének hívunk.

A Braid -et jegyző Jonathan Blow a megközelítőleg 180 ezer dolláros költségvetésből 110 ezret áldozott a három szerzőtől származó zenei anyag megvásárlására. Tegyük halkan hozzá: megérte. Annak örömére pedig, hogy a Braid PC-re is megjelent, az eredetileg más-más előadóhoz tartozó zeneszámokat a Magnatune egy hivatalos albumba gyúrta össze, megfejelve két exkluzív remix számmal, amelyet most mindenki ingyen és bérmentve meghallgathat. Valamint ha úgy tetszik, egy instant Magnatune regisztráció után ingyen le is töltheti, persze csak a trial időszak alatt. Köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)