Hirdetés

Braid - Felmerült a PlayStation 3 verzió lehetősége

|

A korábban bejelentett PC-s verzió mellett felmerült a PlayStation 3 portolás lehetősége is. A Sony illetékesein múlik az átirat.

Hirdetés

Tegnap délelőtt már beszámoltunk a Braid asztali rendszerekre kihegyezett verziójának bejelentéséről, érkezését a február-március közötti időszakra datálták. Az XBLA rendszerén indult világhódító kőrútjára és megjelenése utána egy héttel már 55.000 kópiánál tartott, valamint ne feledkezzünk meg arról sem, hogy eddig egyetlen hasonló Live alkotás sem szerzett olyan magas Metacritic pontszámot, mint a Braid. Az Xbox 360 és PC tulajdonosok mellett úgy tűnik a PlayStation 3 rendszerrel rendelkezők is belevethetik magukat a platformjáték varázslatos világába, amennyiben a Sony illetékesei zöld utat biztosítanak számára. A karácsonyi őrületből kimaradó alkotás eredetileg két platformon teszi tiszteletét, azonban kiötlője (Jonathon Blow) úgy fogalmazott, hogy „később szóba jöhet a PlayStation 3 verzió is". Azonban ehhez a Sony beleegyezése és érdeklődése szükséges.

braidps3.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)