Hirdetés

Brawlhalla - Hellboy karakterek is csatlakoznak a harcosokhoz

|

Tovább bővül a verekedős játék karaktereinek amúgy sem kis felhozatala.

Hirdetés

A hamarosan debütáló új Hellboy mozifilm örömére a Lionsgate és a Ubisoft egy különleges partnerszerződést jelentett be.

Hirdetés

Áprilisban ugyanis nemcsak a film fog megjelenni, hanem a Blue Mammoth Games verekedős játékában is tiszteletét fogja tenni a Hellboy univerzumából ismert négy karakter is. Maga Hellboy mellett Nimue, Gruagach és Ben Daimio csatlakoznak majd Rayman és több mint 40 bunyós mellé az ingyenesen letölthető játékban.

Az új harcosok valamikor a következő hónapban lesznek elérhetők PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Nintendo Switchen is. Várhatóan az április 11-i filmpremierhez fogják időzíteni a megjelenést, de a fejlesztők egyelőre nem határoztak meg pontos dátumot.

Ti várjátok már a Brawlhalla legújabb harcosait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)