Hirdetés

BREAKING: készül a Crysis 4

|

Közel egy évtized után tényleg jön a széria folytatása.

Hirdetés

Jövőre lesz 10 éve, hogy a Crysis 3-ban utoljára bújtunk bele a képességeinket felturbózó nanoruhába, s habár a Crytek trilógiája minden résszel vesztett kicsit a varázsából, még így is sokan vagyunk, akik alapvetően kellemes érzésekkel gondolunk vissza rá

Ezért aztán sosem állt le a találgatás, hogy lesz-e vajon Crysis 4, aminek új lökést adott a Crysis: Remastered Trilogy megjelenése. A sztori azonban csak most indul be igazán, a Crytek ugyanis megerősítette az új epizód érkezését.

Hirdetés

A stúdió egy rövid teasert töltött fel a YouTube-ra, ami lényegében semmi konkrétat nem mutat egy bazi nagy négyesen kívül, de hát már ennyi is elég ahhoz, hogy a Crysis-fanok pezsgőt bonthassanak. Cikkünk írásakor nem tudni, hogy mikor érkeznek a részletek, viszont a Bilibili videómegosztóra a Crytek korábban feltöltött egy időközben törölt posztot, mely szerint a Crysis 4 egy "új nano-csatateret" nyit majd.

Egyelőre ennyi, ha lesz új fejlemény, természetesen arról is beszámolunk majd. Addig is pedig drukkoljunk, hogy a folytatás csiszoltabb állapotban érkezzen, mint az ősszel megjelent ráncfelvarrott trilógia.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Crytek cégtörténetéről egyébként korábban készítettünk már egy átfogó videót. Nézzétek meg, ha érdekel benneteket a téma:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)