Hirdetés

BREAKING: Kiderült, mikor lesz a PlayStation Showcase, a Sony nagy játékbemutatója

|

Nem kell júniusig várnunk arra, hogy megtudjuk, milyen újdonságokkal készül a PlayStation mögött álló Sony.

Hirdetés

Egy hónap múlva már túlleszünk a nagy bejelentések hetein, hiszen az E3 nélkül is június elején mondja el az Xbox, a Bethesda, a Ubisoft, illetve a Summer Game Fest keretében számos más kiadó és fejlesztőcsapat, mivel készül 2023-ra és a közeljövőre. A Sony már rég kivonta magát ebből, idén sem csatlakozik a többiekhez.

A kiadó ma bejelentette, hogy pontosan egy hét múlva, tehát május 24-én, itthoni idő szerint 22:00-kor tartja az idei PlayStation Showcase-t, ami tartalmasabb és izgalmasabb lesz, mint a State of Playek szoktak lenni.

Hirdetés

A műsor keretében bejelentenek számos vadonatúj játékot és bejáratott franchise-ok új részeit, amelyek PlayStation 5-re, valamint PlayStation VR2-re jelennek meg. Egy kicsivel több mint egy órán át kérik majd a figyelmünket.

Bár arról nem beszéltek, hogy mely játékok fognak biztosan feltűnni, a belsős csapatok alkotásai mellett partnerek újdonságainak is jut majd idő. Jó eséllyel a Marvel's Spider-Man 2 is képviselteti magát, alighanem megjelenési dátummal.

A műsort nálunk is élőben követhetitek majd YouTube csatornánkon, iratkozzatok fel addig is, hogy ne maradjatok le.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)