Hirdetés

BREAKING: Wolverine játékot készít az Insomniac Games, jön a Spider-Man 2 is

|

A Sony lazán bejelentette, hogy a Marvel's Spider-Man csapata Rozsomák kalandjairól is mesél majd hamarosan.

Hirdetés

Minden jel azt mutatta, hogy előbb vagy utóbb jönni fog a Marvel's Spider-Man 2, és az Insomniac sem igyekezett ezt titkolni, ezért számítottunk rá, hogy akár a PlayStation Showcase során is felbukkanhat a játék. Amikor megjelent a fejlesztőcsapat, majd a Marvel logója, biztosak voltunk benne, hogy eljött a pillanat. 

Sikerült minket elég durván meglepni.

Hirdetés

A bemutató keretében egy nagyon rövid teaserrel jelentették be, hogy fejlesztés alatt áll a Marvel's Wolverine. Semmi egyebet nem tudtunk meg róla, de egészen biztosak vagyunk benne, hogy PlayStation 5-exkluzív lesz.

Egyébként a Spider-Man 2-t is megerősítették, ahogy azt is, hogy Venom lesz a főgonosza, és 2023-ban számíthatunk a megjelenésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)