Hirdetés

Napi büntetés: vajon ki csinálhatta a Breakpoint gombkiosztásának leírását?

|

Tudod mi történik, ha megnyomod PS4 kontrolleren Share gombot a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpointban? Mi sem.

Hirdetés

Minden várakozás - és a végére egy egész élvezetessé varázsolt Wildlands - ellenére is, az új Ghost Recon játék egy összecsapott fércmű lett, amivel valószínűleg a Ubisoft nem fog sokáig dicsekedni. Az hagyján, hogy a játék bőven hagy kívánnivalót maga után (persze nyilván ennek egy része szubjektív kérdés, nekünk nem jött be), de hogy még a menüben megnézhető gombkiosztást sem tudták rendesen megcsinálni, az tényleg elképesztő. Mondjuk eleve az egész menürendszert sikerült átláthatatlanná tenniük, de ha elveszünk a részletekben kincseket találunk.

Hirdetés

Márpedig a Breakpointnál a jelek szerint ez a helyzet. A Jordan Tapleton nevű Twitter felhasználó hívta fel rá  a figyelmet, hogy PlayStation 4-en (Xboxon nincs ez) a játék menüjében jó pár hibára bukkanhatunk, de a legszembetűnőbb bakit a gombkiosztást nézegetve találjuk. Ezek szerint ha megnyomjuk a Share gombot, akkor: "df sf dasasdffd dasfdas dfas sfasdf asdf sf dasf fasdf asdf sf dasf asdffddasfdas dfas sfasdf asdf sf dasf". Reméljük most már minden világos, de ha nem, akkor nézzétek meg magatok:

Ha ellátogattok Stapleton oldalára, akkor még rengeteg ehhez hasonló "hasznos" trükkel lehettek gazdagabbak. Reméljük ezek után nem maradt bennetek kérdés a Breakpointtal kapcsolatban. Bennünk igen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)