Hirdetés

Breki, a béka a Marvel's Spider-Man legújabb szuperhőse

|

Láttunk már sok félőrült Spider-Man modot, de az internet talán egyikre sem pörgött rá annyira, mint a Kermit, the Frog modellre.

Hirdetés

Amikor a Marvel's Spider-Man megjelent PC-re, akkor sejtettük, hogy a modderek gyorsan munkához látnak majd. Amit nem láttunk jönni, azok a játszható Ben Bácsi sírkövek, és a Thanos modellek voltak.

Tisztán, és világosan látszik, hogy az internetet semmi nem állítja meg New York tönkretételében, de eddig egyik mod sem kapott akkora szeretet, mint Breki, a béka. A valóság hálószövői sorban töltik le a szükséges fájlokat, hogy aztán Kermit plüss ökleivel verhessék agyon Kingpint.

Hirdetés

TangoTed munkájának köszönhetően bárki akcióba küldheti a zöld muppetet, ami csodálatosan szürreális humort kölcsönöz az egész játéknak. Hozzátartozik a dologhoz, hogy egyébként rengeteg olyan viccmod van, ahol az adott modell csak T pózol animációk helyett, de Kermit tökéletesen működik, ami segíthetett a népszerűsítésében.

Ha ti is szeretnétek kiereszteni a béka megállíthatatlan dühét New York utcáira, akkor itt megtaláljátok a szükséges fájlokat és leírásokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)