Hirdetés

BRÉKING: Vadonatúj Prince of Persia játék készül, íme az első trailer

|

A Prince of Persia: The Lost Crown nem remake vagy remaster lesz, hanem egy teljesen új rész.

Hirdetés

A Prince of Persia: The Sands of Time remake esetében 2021-es megjelenéssel tervezett a Ubisoft, aztán csak nem akart megérkezni a kipofozott változat, majd 2022-ben egy másik csapat, az eredeti játékon is dolgozó Ubisoft Montréal vette át a fejlesztést. Erre biztosan nem számíthatunk egyhamar, viszont a vállalat nem csak egyetlen vasat tartott a tűzben a Prince of Persia kapcsán. 

A Summer Game Fest rögtön egy nagy meglepetéssel indult: a széria új részének leleplezésével. 

Hirdetés

A Prince of Persia: The Lost Crown egy akció-kaland platformer lesz, amelyben egy teljesen új herceget, Sargont irányíthatjuk majd oldalnézetből. Ez azonban ne riasszon el titeket, a gameplay pillanatokat is bőséggel tartalmazó kedvcsináló ugyanis megmutatta, hogy filmszerű jeleneteket is kapunk az izgalmas harcok, kihívást jelentő ügyességi részek és ütős bossharcok mellé. A játék a Ubisoft Fordwardon kap egy combosabb bemutatót is, de kedvcsinálónak ez tökéletesen megfelel:

A Prince of Persia: The Lost Crown 2024. január 18-án fog megjelenni PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S és Nintendo Switch platformokra. Nektek hogy tetszik a projekt eddig?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)