Hirdetés

Brian Fargo szerint a Wasteland az ő Falloutjuk

|

Az InXile vezetője nagy jövőt jósol a szériának.

Hirdetés

Bár a Microsoft felvásárolta a Wasteland 3-on és a The Bard's Tale IV-en dolgozó inXile Entertainmentet, ez azonban nem változtatott a csapat tervein, mindkét játék multiplatform továbbra is, viszont legalább pénzügyileg biztosítva van a jövőjük a redmondi óriásnak köszönhetően. 

Hirdetés

A stúdió vezetője, Brian Fargo ás a játék rendezője, Tim Campbell a Wccftech-nek adott interjújukban arról beszéltek, hogy a harmadik rész hosszabb lesz, mint a Wasteland 2 és vele ellentétben komoly DLC-kkel kapcsolatos terveik vannak a megjelenés utánra, nagyon sokáig szeretnék támogatni a játékot. Fargóék szerint számos patchet és update-et terveznek, köztük olyan új tartalmakkal, mint vadonatúj pályák, további sztorik, fegyverek és hasonlók. 

A Wasteland 3 kapcsán azt is kijelentette Fargo, hogy reményeik szerint ezen a franchise-on fognak dolgozni az elkövetkezendő évtizedben, ez az ő Falloutjuk. 2020 tavaszán kiderül, hogy milyen lesz a széria következő felvonása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)