Hirdetés

Jön az új Portal játék, nem erre számítottunk

|

GLaDOS következő vendégszereplése a Bridge Constructor Portal című játékban lesz, ahol ismét érdekes új tesztek elé állít majd a tudomány iránt rendkívül lelkes szuperszámítógép.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, új fő epizód továbbra sem érkezik, de egy érdekes új mellékággal bővül nemsokára a Portal univerzuma. A Bridge Constructor Portal így is izgalmas (de egyben valószínűleg könnyed) agytorna lehet a széria rajongóinak.

Hirdetés

Ahogy a címéből következtethettetek rá, a ClockStone játéka a mobilon is sokszor látott, fizikán alapuló, hídépítős játékokhoz hasonlít majd, ebben a műfajban pedig már több különböző témát is feldolgozott a csapat. A Valve licencét felhasználva értelemszerűen portálokat és a Portal-játékokban látott más technológiákat építették be a játékba, így például az Aperture által kifejlesztett zseléket is bevethetjük majd.

Külön pozitívum, hogy a Bridge Constructor Portal egy rakás platformra megjelenik, december 20-án PC-re, iOS-re és Androidra, míg később PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is agyalhatunk a különböző pályák megoldásain.

Ti kipróbáljátok majd a spinoffot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)