Hirdetés

Brink - Agents of Change DLC július elején

|

Rövidesen megjelenik a Brink Agents of Chance címre keresztelt DLC-je, ami rövid ideig ingyen lesz letölthető.

Hirdetés

Egész korrekt multiplayer FPS-t hozott össze a Splash Damage csapata arról nem is beszélve, hogy a Brink lényegében mindent kihajtott az id-Tech 4 motorból, amit csak lehet. Persze nem zárható ki, hogy ennyi volna a maximum, elvégre a jövőre érkező Prey 2 is ugyanerre az alapra épül.



Függetlenül attól, hogy ki melyik platformra (PC, X360 vagy PS3) vásárolta meg, július elején (a pontos dátum még nem ismert) Xbox Live, PSN, vagy Steam hálózatokon keresztül két hétig ingyen töltheti le az Agents of Change DLC-t.

Körberajzolni már sikerült, most már csak eltalálni kellene


Mi történik, ha ezt eldobom?

A kiegészítés két új helyszínt, öt új képességet, két új ruházatot, valamint két új fegyver-kiegészítőt csap hozzá a Brink kínálathoz.
Ezzel párhuzamosan egy online optimalizálásra, fejlesztett MI-re és fegyverbalanszra fókuszáló frissítés is napvilágot lát (PC-re már le is tölthető, míg a konzolos játékosok az Agents of Change DLC-be építve kapják meg).

Életben tartjuk a géprombolás nemes hagyományát


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)