Hirdetés

Brink oktatóvideók - 2. rész

|

Tegnap ilyenkor láthattuk az első részt, most itt a második!

Hirdetés

A Bethesda nem húzta sokáig az időt, a tegnapi, alapokat bemutató oktatóvideó után rögtön megjelentették a másodikat is, mely a Brink célpontrendszeréről szól.

A játék során több feladattal is szembesülünk majd, ezek között egy "kerékkel" tudunk navigálni.Nem csak olyan célpontjaink lesznek, melyeket el kell pusztítanunk, hanem olyanok is, amiket fel kell építenünk, meg kell javítanunk, esetleg be kell állnunk a hackerek sorába, kísérni valakit, leszállítani egy csomagot, elfoglalni egy parancsnoki állást, vagy épp megvédeni valamit. Mindez videón:

Az elkövetkezendő napokban további oktatóvideókra számíthatunk. A készítők remekül vezetik fel a Brink megjelenését, ami május 10-én esedékes, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)