Hirdetés

Brink oktatóvideók - 3. rész

|

Befutott a harmadik tutorial is a Bethesda új játékából.

Hirdetés

Az első Brink oktatóvideóban a játék alapjaival ismerkedhettünk meg, a másodikban pedig a célpontrendszert vettük jobban szemügyre.

Most viszont következzen a harmadik rész, melyben a játékelemekről lesz szó.

Elsőként a S.M.A.R.T.-ról, azaz a 'Smooth Movement Across Random Terrain' mozgásrendszerről hallhatunk némi információt. Háromféle létezik: a könnyű, közepes és nehéz mozgás, attól függően, milyen fegyvert viszünk magunkkal. A SMART-nak köszönhetően gyorsabban haladhatunk, és különböző tereptárgyakra mászhatunk fel (alá Crysis 2, Mirror's Edge), esetleg csúszhatunk a földön. Ezek után a játékosok életéről van szó: ha könnyebben megsérülünk, nyugalmi állapotban visszatöltődik majd az életerőnk, ha pedig súlyosan, akkor tehetetlenek leszünk. Ekkor két lehetőségünk van: vagy várunk egy medic-re, aki jól meggyógyít, vagy respawnolunk. Persze meg is halhatunk, ha olyan sérülést szenvedünk. Ki tudjuk még rúgni az ellenfelek lábát, illetve le is basholhatjuk őket, valamint kés is lesz nálunk.

Egyre jobban szimpatikus ez a Brink, melynek megjelenése május 13-ra várható, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)