Hirdetés

Brit játékeladások - a Project CARS 2 a legjobb újonc, de csúcsot nem döntött

|

Szeptember korábbi időszakához képest komolyan visszaestek a dobozos játékeladások a múlt héten, ráadásul a brit piacon az elődhöz mérve is sokkal gyengébben teljesített a dobogós helyet szerző Project CARS 2.

Hirdetés

Ugyan a Project CARS 2 kifejezetten jó teszteredmények mellett jelent meg a múlt hét péntekén, a brit dobozos játékeladásokat követő Chart-Track adatai szerint elképesztő, 74 százalékos elmaradásban van a folytatás a 2015-ös eredetihez nézve. A játékeladások egyébként az előző héthez képest is drasztikusan, 47 százalékkal estek vissza a szigetországban.

Hirdetés

Az első helyen maradt a Destiny 2, megelőzve a Project CARS 2-t, de jól teljesítettek a sportjátékok is, az NBA 2K és a PES aktuális epizódja került a harmadik és a negyedik helyre. Kifejezetten jó hetet produkált továbbá a Nintendo is, a negyven legjobban fogyó játék közül tíz a cég gépeinek exkluzív címe volt, ebből hat kizárólag a Switchre jelent meg. Ezek közül egyébként a legjobban az ötödik helyen debütáló Pokkén Tournament DX teljesített, de a tizenegyedik helyen ott a Mario Kart 8 Deluxe, a harmincnyolcadik helyen pedig még a 1-2 Switch is tartja magát.

Brit játékeladási top 10:

1. Destiny 2
2. Project CARS 2
3. NBA 2K18
4. PES 2018
5. Pokken Tournament DX
6. Grand Theft Auto V
7. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
8. Uncharted: The Lost Legacy
9. Forza Horizon 3
10. Lego Worlds

Ti még vártok valamelyik őszi megjelenésre, vagy már elkezdtetek bevásárolni az újdonságokból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)