Hirdetés

Döbbenetes, melyik játék áll a brit eladási lista élén

|

Most még simán kiélvezheti az első hellyel járó dicsőséget és megbecsülést, de ha a jövő héten is az élen tud maradni, az külön tapsot érdemel majd.

Hirdetés

Valahogy az április 14-ével lezárt hét sem hozott nagy megjelenéseket, bár legalább a Hellblade-et az Xbox One-os a Rick and Morty: Virtual Rick-ality-t pedig a PS VR-os játékosok is játszhatják.

Hirdetés

Nyilván így az eladási lista sem alakult át nagyon, az élen továbbra is a Far Cry 5 áll, amit lenyűgöző módon a FIFA 18 követ. A Mario Kart 8 Deluxe a hetedikről ugrott a harmadikra, a GTA V meg a nyolcadikról a negyedikre; ezek sem akarják elhagyni a top 10-et. A PUBG maradt az ötödik, a Sea of Thieves viszont a hatodik helyre zuhant a harmadikról. A sort a Fallout 4, a Super Mario Odyssey, a Gran Turismo: Sport és a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy zárják, melyek közül csak a Crash maradt ott, ahol eddig volt, a többiek mind előrébbléptek.

Top 10 itt, Top 40 ebben az irányban.

1. Far Cry 5
2. FIFA 18
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. Grand Theft Auto V
5. PlayerUnknown's Battlegrounds
6. Sea of Thieves
7. Fallout 4
8. Super Mario Odyssey
9. Gran Turismo: Sport
10. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)