Hirdetés

Brit játékeladási toplista - Zombik és űrgárdisták kergették el a kiborgot

|

Két hét után elvesztette vezető pozícióját a Deus Ex: Human Revolution.

Hirdetés

Tizennégy nap után távozott az Egyesült Királyság játékeladásait összesítő toplista éléről a Deus Ex: Human Revolution, de szerencsére nem a Zumba Fitness tért vissza az első helyre, hanem egy új szereplőt koronáztak meg.



Augusztus vége és a Deus Ex: Human Revolution debütálása jelezte a nyári uborkaszezon végén, mostantól egyre másra érkeznek az izgalmasabb címek. Talán túlságosan is sűrűn követik majd egymást pénztárcánkhoz mérve. A dobogó legfelső fokát a Dead Island zombijai kaparintották meg, mögöttük a Warhammer 40,000 űrgárdistái loholnak orkok vérére szomjazva, a harmadik helyre pedig a Driver: San Franciso érkezett meg csikorgó gumikkal. A PS3 exkluzív Resistance 3 pedig a negyedik helyről várhatja a következő számvetést.



1. Dead Island (PC, X360, PS3)
2. Warhammer 40,000: Space Marine (PC, X360, PS3)
3. Driver: San Francisco (PC, X360, PS3)
4. Resistance 3 (PS3)
5. Deus Ex: Human Revolution (PC, X360, PS3)
6. Zumba Fitness (X360, PS3, Wii)
7. Rugby World Cup 2011 (X360, PS3)
8. LEGO Pirates of the Caribbean (PC, Mac, X360, PSP, PS3, Wii, DS, 3DS)
9. Starfox 64 3D (3DS)
10. Gran Turismo 5 (PS3)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)