Hirdetés

Brit játékeladások a totális háború jegyében

|

Az év játéka címre is esélyes Empire: Total War lendületből érkezett a szigetországba és azonnal felült a trónra.

Hirdetés

Míg az Amerikai Egyesült Államokban a Warhammer 40K: Dawn of War 2 a legkelendőbb PC-s játék, addig az Egyesült Királyságban, a frissen debütált Empire: Total War. Ráadásul olyannyira népszerű II. Erzsébet alattvalói körében, hogy nem csak a PC-s, hanem egyenesen az összes platform eladásait taglaló toplista élén nyitott. Erre 2007. októbere óta nem volt példa a szigetország játékeladásait számon tartó GfK Chart-Track szerint. Kétszer annyi fogyott belőle, mint a Rome: Total War-ból az első héten.
A második helyen a PS3 sikerjátéka, a Killzone 2 végzett, a dobogó harmadik fokán pedig a Wii Fit-et találjuk.
Jól tartja magát a Halo Wars és a Street Fighter IV is és régi vendégként üdvözölhetjük a FIFA 08-at és a Call of Duty: World at War-t. A szintén újonc Tom Clancy's HAWX egészen épp egy paraszthajszállal maradt le a dobogóról.

empire_screenshot_land_08.jpg


01 Empire: Total War
02 Killzone 2
03 Wii Fit
04 Tom Clancy's HAWX
05 Halo Wars
06 Professor Layton and the Curious Village
07 Street Fighter IV
08 FIFA 08
09 Call of Duty: World at War
10 Ben 10: Alien Force

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)