Hirdetés

Brit Top 10 - Félelem és reszketés az első helyen

|

A Dead Space 2 megjelenését követően azonnal a brit eladási toplista élére katapultálta magát.

Hirdetés

Egy hete még a LittleBigPlanet 2 volt a legnépszerűbb játékszoftver az Egyesült Királyságban, ám az aranyos zsákfigurák kénytelenek voltak átadni a helyüket egy mérnöknek, akit két legendás sci-fi író után kapta a nevét (Isaac Asimov és Arthur C. Clarke), s 2008 telén százszámra mészárolta le az egyszerű emberek holttesteiből született mutáns szörnyeket. Megjöttek a nerkomorfok, megjött Isaac Clarke és megjelent a Dead Space 2.



A januári GameStar fókuszában is a gusztustalan és parás jelenetekben egyaránt bővelkedő sci-fi-horror szerepel, minek örömére január 29-én szombaton egy remekül sikerült Dead Space napot tartottunk a Corvin Moziban. Aki eljött, megnézhette a Dead Space: Aftermath animációs filmet, valamint kipróbálhatta a Dead Space: Extraction és a Dead Space 2 játékokat is. Utóbbi multiját pedig szervezett verseny formájában mozivásznon tapasztalhatták meg.



A Visceral Games játéka azonban nem csak idehaza örvend komoly népszerűségnek, Nagy Britanniában rögtön az eladási toplisták élén debütált. A GFK Chart Track mérése szerint 70 százalékkal többet adtak el belőle, mint annak idején az első részből ugyanennyi idő alatt.

1. Dead Space 2
2. LittleBigPlanet 2
3. FIFA 11
4. Assassin's Creed: Brotherhood
5. Call of Duty: Black Ops
6. Just Dance 2
7. Need for Speed: Hot Pursuit
8. Wii Fit Plus
9. Art Academy
10. Just Dance

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)