Hirdetés

Brit játékeladási toplista - Makacsul tartja magát a zombivírus

|

Második hete vezeti a szigetországbeli játékeladási toplistát a Dead Island.

Hirdetés

Továbbra is egy rejtélyes fertőzés tartja rettegésben II. Erzsébet királynő alattvalóit, ugyanis egyre több játékoson lehet különös tüneteket felfedezni. Mindannyian mereven bámulnak a képernyőre, miközben elnyúlnak a kanapén, vagy a fotelban, és arcukon kéjes vigyorral csinálnak darált húst zombikból egy sosem volt paradicsomi szigeten.



A Dead Island - amiből megjelenése óta mintegy kétmillió példányt adtak el világszerte - a Deep Silver kiadó eddigi legsikeresebb játéka, s bármilyen hihetetlen, csak PS3-on több fogyott belőle, mint az exkluzív Resistance 3-ból.
Az első ötben a Techland mészárszéke, és az Insomniac remekül sikerült lövöldéje mellett űrgárdisták végeznek orkok tömegeivel a Relic és a THQ örömére, egy kómába esett zsaru álmodja magát vissza San Francisco utcáira a Driver: San Francisco révén, illetve egy kibernetikus implantokkal turbózott biztonsági főnök keveredik összeesküvések kusza hálójába. Utóbbi alkotás, vagyis a Deus Ex: Human Revolution már szintén kétmilliónál jár. Meg is érdemli.
A Deus Ex és a Space Marine kivételével mindegyikről találtok egy tesztet a szeptemberi GameStarban.



Dead Island
Warhammer 40k: Space Marine
Resistance 3
Driver: San Francisco
Deus Ex: Human Revolution
Zumba Fitness
LEGO: Pirates of the Caribbean
Rugby World Cup 2011
LEGO: Harry Potter - Years 1-4
Cars 2

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)