Hirdetés

Broken Age: Act II megjelenés - majd csak 2015 elején várható Schafer csodája

|

Tim Schafer Broken Age című játékának második fele már hamarosan megérkezik közénk. Lassan, de biztosan.

Hirdetés

A Broken Age egy elképesztő játék, amit a játékosok pénzeltek és egy zseni alkotott. Tim Schafer olyan játékokról lehet ismert, mint a The Secret of Monkey Island, a Grim Fandango vagy személyes kedvencem a Psychonauts. A Broken Age: Act I is egy "schaferi" világban játszódó történet és a felnőtté válás viszontagságait mutatja be. Tavaly csak az első felét kaptuk meg a játéknak és úgy tűnik csak egy évvel a megjelenés után jön a Broken Age: Act II.

Greg Rice a játék producere elárulta, hogy az Act II első fele már játszható alfa fázisban van és jól haladnak a fejlesztéssel. Amióta Schafer befejezte a történet megírását, már a dizájnnal és a szinkronmunkával is végeztek. A Double Fine csapata gőzerővel dolgozik, de nem kapkodnak el semmit, mert kell azért idő a játék tökéletesre csiszolásához. 

Hamarosan elkészülnek az új menetrendjükkel és akkor tudják majd megmondani a pontos megjelenési dátumot. Addig be kell érnünk annyival, hogy a Broken Age: Act II megjelenése valamikor 2015 első negyedévében várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)