Hirdetés

Broken - ex-Blizzardosok gyűjtenek egy új epizodikus horrorjátékra (videó)

|

Bár kész játékot egyelőre nem ígérnek, a közösség segítségével készítenék elő a fejlesztők a Broken munkálatait, ami egy elég érdekes epizodikus horrornak ígérkezik.

Hirdetés

2016-ban sem szűkölködünk érdekes Kickstarter-projektekben, amik izgalmas játékokat ígérnek, legújabban pedig a Kollider Entertainment állt a közönség elé kalappal a kezében, akik a Blizzard ősrégi munkatársaiból verbuválódtak. A Broken egy epizodikus horrorsztori lehet majd, ami a közeljövőben játszódik.

A történet egy tengerészgyalogos és az ő családja körül forog majd, aki Afganisztánban kutat egy terroristacsoport után, ám amikor a rosszfiúk egy régi szovjet bázison talált anyagokból vegyi fegyvereket készítenek, sokkal nehezebb ellenfelekkel kell szembenézniük. A sztori azzal válik ugyanis horrorrá, hogy a vegyi fegyvereket bevetik áldozataik pedig mutálódnak és valódi szörnyetegekké válnak. A Broken egyébként egy epizodikus TPS-nek készül, amit alapvetően a Half-Life, a The Last of Us és a The Walking Dead-széria inspiráltak, viszont a történet előtérbe helyezésének érdekében sok játékelemből visszavesznek.

Broken - Experience the world's demise from the front lines!

Nem szeretnék megakasztani ugyanis a történet folyását sem túl sok idegesítő ellenféllel, sem ismétlődő fejtörőkkel, de gyűjtögethető tárgyakkal vagy fölösleges achievementekkel sem. A Kickstarteren kitűzött 275 ezres cél egyébként csupán a projekt előkészítésére és egy alapszintű demó összeállítására elég, az erre fordított 6-7 hónap után pedig külső befektetőket szeretnének keresni a Broken befejezéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)