Hirdetés

Broken Sword 5 - Nintendo Switchre is megjelenik, méghozzá extrával

|

A Revolution Software point and click kalandjátékát hamarosan már a Nintendo hibrid konzolján is játszhatjuk majd.

Hirdetés

A népszerű kalandjátékszéria legutóbbi, 2013-ban megjelent része, a Broken Sword 5: The Serpent's Curse megpróbált minket visszarepíteni az időben a sorozat legendás első epizódjáig, de ez csak többé-kevésbé jött össze neki.

Hirdetés

Hamarosan már eggyel több platformon élhetjük át a régi vágású kalandjátékot, ugyanis a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy a Broken Sword 5 szeptember 21-én Nintendo Switchre is megjelenik. Az új kiadás mindent tudni fog, amit a korábbiak, sőt még többet is: a játék munkálatairól készített fejlesztői videókat (amiket a végigjátszás során oldhatunk fel), valamint egy vadonatúj felhasználói felületet is tartalmaz, utóbbinak köszönhetően egyszerűen válthatunk majd az érintőképernyős játék és a Joy-Conos irányítás között. Íme a trailer: 

Akad itt olyan, aki pont erre várt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)