Hirdetés

Broken Sword 5: The Serpent's Curse - itt a magyarítás

|

A népszerű kalandjáték-széria legutóbbi része, a Broken Sword 5: The Serpent's Curse megpróbál minket visszarepíteni az időben a kezdetekig. Ráadásul magyarul.

Hirdetés

A kalandjátékosok egyik kedvenc szériája, a Broken Sword legutóbb két fejezetben próbálta meg visszarepíteni a rajongókat a sorozat első részéig és szerencsére hibái ellenére hozta a régi vágású kalandjátékok jól bevált stílusát. És már nem csak angolul lehet vele nosztalgiázni. 

Bacter az AdventureGames csapatából ugyanis elkészült a Broken Sword 5: The Serpent's Curse magyar feliratával, ami természetesen mindkét epizódot magába foglalja. A fordító jegyzete szerint bár a honosítás a Steames változattal lett tesztelve, nagy valószínűséggel a GoG változattal is működésre bírhatjátok. 

A Broken Sword 5: The Serpent's Curse magyarítását ide kattintva tölthetitek, mindösszesen 2 MB-ot foglal és ne feledjétek el megköszönni a fordító munkáját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)