Hirdetés

Broken Sword: The Serpent's Curse - Abszolút Kickstarter siker

|

A közösségi finanszírozás hatalmas sikert hozott a Revolution Software számára, így elkészíthetik a kultikus sorozat ötödik epizódját!

Hirdetés

Augusztus végén adtunk róla számot, hogy a Revolution Software közösségi finanszírozással próbálja összehozni a Broken Sword sorozat ötödik epizódjának befejezését, amely olyannyira összejött, hogy a kívánt összeg duplája érkezett be a cég számára.

Minden kétséget kizáróan el fog készülni a Broken Sword: The Serpent's Curse, ugyanis abszolút sikeresnek bizonyult a projekt Kickstarteres kampánya. A szükséges 400 ezer dollárt alaposan felülmúlva kb. 800 ezer dollár érkezett a készítők számára, a rajongók tehát mindennél jobban szeretnék a produktum megvalósulását.

Üröm az örömben, hogy a Revolution Software másik célkitűzése már nem sikerült ilyen fényesen, hiszen ha az összeg elérte volna az 1 millió dollárt, akkor életre keltették volna az 1994-es Beneath a Steel Sky sorozatot és megalkották volna a folytatását. Erről sajnálatos módon lemaradtak, de a Broken Sword: The Serpent's Curse sikeréhez nem férhet kétség, amely PC és Mac platformokra várható 2013 áprilisában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)