Hirdetés

A hétvégén bárki kipróbálhatja a kviddicsre hasonlító Broomstick League-et

|

A Rocket League és a Harry Potter világának szerelemgyereke hamarosan megjelenik, előtte azonban ingyenesen kipróbálhatjuk, hogy milyen seprűháton összecsapni egy stadionban.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy J. K. Rowling univerzuma a mai napig elképesztő népszerűségnek örvend, viszonylag kevés játékot kapunk, ami ezt állítja középpontjába, a varázsvilág meglehetősen izgalmasnak tűnő sportja, a kviddics pedig még ennél is kevesebb lehetőséget kapott. Ezt a piaci rést betöltendő foganhatott meg a Virtual Basement fejlesztőinek fejében a Broomstick League ötlete, most hétvégén pedig belepillanthatunk, hogy hogyan sikerült visszaadniuk a seprűlovaglás élményét.

Hirdetés

Mivel a játék nem rendelkezik hivatalos Harry Potter licenccel, így természetesen pár dolgot át kellett alakítani, és a szabályrendszer is lényegesen egyszerűbb, mint a Rowling könyveiben olvasható nyakatekert sporté. Még szerencse, hogy kéznél volt a Rocket League, aminek mechanikáiból szintén nagy kanállal merítettek az alkotók. Szűk két hét múlva itt a Broomstick League premierje, előtte azonban az alkotók kikérik a közönség véleményét, így holnap este 7-től bárki belekóstolhat a varázslósport élményébe.

"Már most egy tekintélyes listánk van arról, hogy milyen tartalmakat szeretnénk még beletenni a játékba, de a legfontosabb ötletforrásunk a közösség lesz."

- írják a fejlesztők. Az nyílt korai hozzáféréses időszak február 24-én zárul le, maga a játék pedig március 5-én landol PC-n. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)