Hirdetés

Ekkor érkezik a játék, ami olyan, mint a kviddics

|

Kevesebb mint egy hónap múlva már bele is vethetjük magunkat a nem mindennapi sportjátékba.

Hirdetés

Számos módon fel lehetne használni még J.K. Rowling varázsvilágát egy videojátékhoz, ám ennek ellenére nem igazán érkeznek olyan alkotások, amilyeneket a rajongók szívesen fogadnának. A varázslók és boszorkányok kedvenc sportjáról, a kviddicsről is igazán készülhetne már egy friss játék, ám amíg erre várunk, be kell érnünk egy licenc nélküli hasonmással.

Hirdetés

Nyilván nem kviddicsmeccseket játszhatunk a Broomstick League-ben, ám a játék alapkoncepciója nagyon hasonlít a fiktív sporthoz, ugyanis seprűn repkedve, varázspálcánkat lengetve kell győzedelmeskednünk ellenfeleink felett. A cél az, hogy bevigyük a pályán lévő labdát ellenfelünk "kapujába", nagyjából úgy, mint egy szimpla focimeccs során, csak épp mindeközben különféle varázslatokat is bevethetünk. A játékban kedvünk szerint testre szabhatjuk karakterünket, és egészen látványos arénákban küzdhetünk meg a többi varázslóval.

A Broomstick League-et kiadó Blue Isle egy friss videóban közölte, hogy a játék március 5-én fog bekerülni a Steam kínálatába, ám addig is lehetőségetek van feliratkozni a következő bétatesztre, ha ellátogattok a hivatalos oldalra.

Ti adtok majd egy esélyt a játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)