Hirdetés

Brothers: A Tale of Two Sons - új konzolokra és mobilokra is jön

|

A játék kiadója hivatalosan is megerősítette a Brothers: A Tale of Two Sons új konzolos megjelenését, elárulták nekünk, milyen extra tartalmakat kapunk, és néhány másik portról is lerántották a leplet.

Hirdetés

Nagyjából egy hete neszelte meg néhány szemfüles rajongó a korhatár-besorolásokat böngészve, hogy a Brothers: A Tale of Two Sons jelenlegi generációs konzolokra is érkezik, amit most megerősített a jogokat jelenleg birtokló 505 Games is. A PlayStation 4-en és az Xbox One-on kívül azonban más platformokra is megjelenik a két fivérről szóló mestermű.

Az ünnepi szezonban ugyanis egy mobilos port is kapható lesz, ami nem csupán iOS-re és Androidra, hanem még Windows Phone-ra is elkészül. Kiderült továbbá az is, hogy akik a jelenlegi generációs konzolokra szerzik be a Brotherst, kapnak néhány extrát a játék mellé, többek között egy fejlesztői kommentárral ellátott módot, egy, a koncepciós rajzokból összeállított galériát, és a játék zenéjét. A Brothers filmes múlttal is rendelkező csapata egyébként Hazelight néven alakult újra, és az EA égisze alatt készítenek egy új, titokzatos játékot.

Játszottatok már vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)