Hirdetés

Brothers in Arms - a Gearbox folytatná

|

Bár évek óta semmit nem hallottunk a Brothers in Arms sorozatról (a mobilos megcsúfolását leszámítva), a fejlesztők azért nem felejtkeztek meg róla, és szívesen visszatérnének hozzá.

Hirdetés

A Gearbox jelenleg is rengeteg vasat tart a tűzben, a teljes gőzzel nyomuló Borderlands-franchise mellett nemrég adták ki a Homeworld felújított változatát, és a Battleborn sem tűnik éppen unalmasnak; volt miről beszélniük a PAX Easten s, de a szó előbb-utóbb mégis csak egy évek óta csendbe burkolózó sorozatra terelődött.

A szinkronszínész Troy Baker eredetileg a Tales from the Borderlandsben való munkájáról mesélt a közönségnek, de eközben eszébe jutott, hogy az első főszerepe szintén egy Gearbox-sorozathoz, méghozzá a Brothers in Armshoz kapcsolódik. A 2008-as, sikeresnek számító Hell's Highway óta azonban nem igen hallottunk a szériáról (kivéve a sorozattól végül különválasztott, de szintén kissé elfelejtett Furious 4-ral kapcsolatos dolgokat, illetve a Gameloft free-to-play-ként próbál valamit kezdeni a névvel), annak ellenére, hogy Matt Baker története igazából nem fejeződött be.

„Sokan szeretik a Brothers in Armst, és igazából sosem tudtuk igazából befejezni azt a történetet. Mindig is mondogattuk, hogy ehhez azért jó lenne visszatérni" - mondta Mikey Neumann, a Gearbox vezető kreatív bajnoka (vicces pozíciók vannak ennél a cégnél). Arról viszont nem mondhatott semmi, hogy készülne bármilyen BiA-játék a stúdiónál, bár két éve Randy Pitchford határozottan azt mondta, dolgoznak egy új részen.

Mit gondoltok, mikor számíthatunk esetleg egy új Brothers in Armsra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)