Hirdetés

Brothers in Arms: Hell's Highway - Tankra fel!

|

A Brothers in Arms harmadik felvonásából sem maradhatnak ki a bakák rémálmaiban vissza-visszatérő páncélosok.

Hirdetés

Több tíz tonnányi mozgó acéltömeg, amely egyetlen ágyulövéssel házakat dönt romba, fedélzeti géppuskáival pedig bőkezűen méri a gyors és fájdalmas halált. A tankok pont úgy, mint a korábbi epizódokban lehetnek olykor szövetségesek is, s ilyenkor néhány perc erejéig nagyobb biztonságban érezheti magát a játékos, kevésbé kell tartania attól, hogy egy kósza golyó váratlanul leteríti.
Az egy éve csúszó Hell's Highway a Gearbox és a Ubisoft ígérete szerint augusztus 26-án jelenik majd meg, s ismételten Matt Baker szerepét ruházza a második világháború egyik nagyszabású, ám a szövetségesek szempontjából nem a legjobban sikerült hadművelet (Operation Market Garden) borzalmait virtuálisan megismerő játékosra.



Ezzel egyidőben kiderült, hogy az európai piacra szánt doboz külsőre jelentősen különbözik majd a már korábban bemutatott amerikai társától.

USA, Kanada

 

biapackshotusa.jpg


 

EU

 

biapackshot.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)